Petteri: Pääasiat edellä valmennussuhteessa

Jaa

Petteri: Pääasiat edellä valmennussuhteessa

Omiin tarkoituksiini tyylisi ja ideologiasi sopii täydellisesti. Omat näkemykset ja toteutukset kun ovat olleet joten kuten toimivia aikoinaan mutta itseni näin yli 40vee pitää alkaa jo hieman käyttämään järkeäkin. Tässä kohtaa olet astunut mukaan tuoden juuri oikeanlaista näkökulmaa. Jopa nyt itse havaitsen ajatusmaailmassani muutoksen, joka varmasti on se heikoin lenkki omalla kohdallani.

Ravitsemukseen uudet tuulet kasvisperäisen ravinnon lisäämisellä on ollut uutta ja täysin ansiotasi. Joiltain osin olin jo valmiiksi tietty tympääntynyt vanhaan ja esim. lisäravinteet todella pienessä roolissa lähinnä treenin aikoihin. Sinänsä mekaaniselle puolelle ruokailuihin tietty pohjatyö oli jo mielessä mutta psyykkisellä puolella on todellakin tullut uutta ja oikeanlaista sellaista. Ja itse koen, että tässä ollaan vasta alkutaipaleella.

Treeneissä tosiaan loppujen lopuksi olen sentään omissa virityksissäni ollut siellä päin. Valmennuksessasi kuitenkin korostuu se, että koko tarina ei ole ne exceliin naputetut liikkeet ja sarjat vaan homma etenee ohjelman “eläminen” huomioiden. Tämä ollut itsellä ennen se suurin kivi kengässä. Omaa kehon palautetta ei ole halunnut/osannut tulkita. Bodyskenen ihannoima kovaa, kovemmin, koviten-mentaliteetti on ollut omiaan lisäämään sokeuttani. Enemmän alkanut itseeän ajatella urheilijana/atleettina, vaikka se liian iso kunnia onkin. Mutta huipputyytyväinen olen jo tähän astiseen yhteistyöhömme. Tulokset tosiaan omalla kohdallani ovat vaikeammin mitattavissa. En pysty millään tarjoamaan kymmenien kilojen korotuksia perusliikkeisiin tai huokauksia aiheuttavia kalsarikuvia. Eniten koen itse, että muutostyö on alkanut pääkopasta ja kun sen saan iskuun niin sitä voi alkaa hiljalleen valjastaa muuhun.

- Petteri

Jaa