Palvelut

Palvelut

Valmennus

Yksilöllinen, aktiivinen ja pitkän aikavälin tavoitteita tukeva etävalmennus perusvoimaharjoitteluun, kehonmuokkaukseen ja painonhallintaan.

Lue lisää

Treeniohjelmat

Henkilökohtaisesti suunniteltu, 16 viikon pituinen harjoitusohjelma.

Lue lisää

Ruokailusuunnitelmat

Henkilökohtaisesti suunniteltu ruokailun perusrunko, joka sisältää tarkkojen energia- ja makroravinnetavoitteiden lisäksi ohjeet intuitiiviseen syömiseen, sekä esimerkkireseptejä.

Lue lisää

Treenivalmennukset

Yksi kokonainen harjoitus valmentajan kanssa valmennus- tai treeniohjelma-asiakkaille. 100€/treeni. Mentorilla Turussa

Lue lisää

Santeri

Terve, olen Mikon valmennettava, 28 vuotias maidontuottaja Pirkanmaalta. Aloitin Mikon valmennuksessa noin vuosi sitten. Ennen Mikon valmennusta olin kerryttänyt kokemusta valmennettavana jo muutamalla valmentajalla.

Santeri
Jussi

Kaarinalainen 38-vuotias elämäntapatreenaaja Jussi Sorasto aloitti valmennuksessani 2018, tavoitteenaan saavuttaa mahdollisimman hyvä mutta kuitenkin ylläpidettävä kosmeettinen kunto, parantaa aerobista- ja peruskuntoa sekä vahvistaa keskivartaloa.

Jussi

Olen ollut Mikon kanssa yhteistyössä nyt n. 8kk. Koen, että verkkovalmennus ei voi tuntua henkilökohtaisemmalta kuin miltä tämä on tuntunut.

Timo

Omiin tarkoituksiini tyylisi ja ideologiasi sopii täydellisesti. Omat näkemykset ja toteutukset kun ovat olleet joten kuten toimivia aikoinaan mutta itseni näin yli 40vee pitää alkaa jo hieman käyttämään järkeäkin.